Intersystems Updates

Een terugblik op InterSystems Virtual Summit 2021

Sessies over HL7 FHIR, Python, HealthShare Analytics, en meer.

In het najaar 2021 organiseerden we voor de tweede keer op rij een digitale versie van InterSystems Global Summit. Tijdens dit evenement konden bezoekers inspirerende sessies bijwonen van InterSystems experts en gastsprekers over nieuwste technologische ontwikkelingen en producten.  

Enthousiaste sprekers deelden tijdens de keynote presentaties hun visie op de gezondheidszorg, dataplatforms en analytics. We lichten twee interessante sessies uit: 

Analytics anywhere, Insights everywhere 

Welke data is nuttig, hoe consumeer en organiseer je deze data, en hoe haal je bruikbare inzichten uit beschikbare data? Dit zijn vragen die steeds meer organisaties stellen. Terry Ragon, CEO van InterSystems, ging in deze keynote dieper in op analytics en de kansen die goed inzicht in data biedt. 

Analytics in Healthcare: opening new frontiers for care 

Het effectief inzetten van data en analytics leidt tot een betere kwaliteit van de gezondheidszorg. Hoe gaat er in de praktijk aan toe en wat moet er anders? Tijdens deze paneldiscussie gingen Jaimie Bland (CyncHealth), Kevin Tabb (Beth Israel Lahey Health) en Alex MacLeod (InterSystems) met elkaar in gesprek.  

Focussessies

Het was ook mogelijk om deel te nemen aan focussessies gericht op: Python, InterSystems IRIS Adaptive Analytics, HL7 FHIR en HealthShare Analytics. We hebben twee tracks geselecteerd die zeker de moeite waard zijn: 

HL7 FHIR

HL7® FHIR® dicht de kloof tussen de explosie van data in de gezondheidszorg en ons vermogen om die gegevens toegankelijk, berekenbaar en bruikbaar te maken om resultaten te verbeteren.  

Bekijk deze focussessies over HL7 FHIR om te leren hoe je de krachtige FHIR-mogelijkheden van onze technologie kunt benutten. 

HealthShare Analytics

De juiste analyse-technologie voor de gezondheidszorg kan kritieke, real-time inzichten leveren aan de juiste mensen op het juiste moment. Dit resulteert in betere zorgverlening. Bekijk de focussessies over HealthShare Analytics voor updates over onze analysemogelijkheden en hoe onze klanten deze gebruiken. 

Alle sessies die tijdens Virtual Summit 2021 aan bod zijn gekomen, zijn hier on-demand terug te bekijken. De volgende Global Summit zal, mits de coronamaatregelen het toelaten, van 20 tot en met 23 juni plaatsvinden in Seattle, V.S. 

Meer onderwerpen

Welke stappen zijn er te zetten op het gebied van AI in de maakindustrie?
InterSystems stond begin november 2021 op vakbeurs Zorg & ICT. Wat waren de key take aways?

Andere onderwerpen

Evenementen

Downloads

pdf
Het LSP+ succesverhaal

Op het kruispunt van de zorgdata uitwisseling

Lees hier het LSP+ succesverhaal, waarbij VZVZ het MedMij-lable heeft behaald dankzij InterSystems en Itzos.

Download
pdf
HealthShare Unified Care Record

De grenzen van de zorg doorbreken

HealthShare Unified Care Record is de basis voor een collaboratieve zorg, innovatie en procestransformatie.

Download
pdf
HealthShare Connections News Flash

Gegevens omzetten in bruikbare inzichten

Deze editie bevat info over onze nieuwe HealthShare Analytics Solution, enkele succesverhalen van onze klanten en veel meer.

Download